Sidebar

Kviečiame vasario 14 d.18:00 val. į arbatos degustaciją su ilgametę patirtį turinčia arbatos degustatore Ieva Virbalaite, kuri mielai sutiko pasidalinti savo žiniomis. Šį vakarą ragausime ulongus ir puero arbatą.

Daugiau apie arbatininkę www.teagong.lt

Renginyje taip pat paminėsime vieno genialiausių XX amžiaus tapytojų 齐白石 (Qi Baishi / Qí Báishí) 160-ąsias gimimo metines. Čia galėsite išvysti trumpą retrospektyvinį filmuką apie menininką, susipažinti su jo darbais, o atsakymus į rūpimus klausimus apie šį iškilų kūrėją bandys atsakyti mūsų sinologijos specialybės absolventės. 

Arbatos degustacija 1 dalyviui 20€ [šv.Valentino dienos proga – viena kaina dviems]. Registruojantis pastabose įrašykite, ar dalyvausite 1 ar 2.

Vietų skaičius renginyje ribotas, todėl nedelsdami registruokitės.

 

20 EUR mokestį už degustaciją prašau pervesti į VU banko sąskaitą pagal šią instrukciją: https://www.konfucijus.vu.lt/kursai/mokejimo-uz-kursus-informacija

Mokėjimo paskirtyje įrašykite mūsų padalinio kodą 8400005.

 

Renginio vieta: M. K. Čiurlionio g. 21, VU Konfucijaus institutas, aud. nr. 206

 

Tikroji kinų arbatos kultūra ir meno tradicijos tik Vilniaus universiteto Konfucijaus institute!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos