Sidebar

Visais laikais, visose kultūrose ir tautose buvo žinomi ir naudojami augalai tiek sveikatos išsaugojimui tiek gydymui. Lietuvoje ir Kinijoje šis žinojimas yra išlikęs. Suprasdami, kas mus skiria ir kas jungia, mes galime efektyviau panaudoti mūsų krašte augančius augalus.
Žinios apie intoksikaciją (apsinuodijimas) bei detoksikaciją (valymas) buvo ir išlieka aktualios visais laikais. Šių procesų nagrinėjimas neatsiejamas nuo supratimo kaip veikia virškinimo sistema. Atitinkamas virškinimo procesų palaikymas padeda gyventi ir ilgiau ir kokybiškiau.
 
Paskaitoje „Fitoterapija: Lietuva – Kinija; toli ir arti; intoksikacija – detoksikacija – virškinimas. Ką verta žinoti“ susipažinsime su tradicinės kinų medicinos požiūriu į virškinimą ir kokius Lietuvoje augančius augalus galime naudoti virškinimo proceso reguliavimui. Paskaitą skaitys medicinos mokslų daktaras Vitalijus Naumavičius.
 
Renginys vyks gegužės 29 d. 18:00 val. VU Konfucijaus instituto Didžiojoje Konfucijaus auditorijoje, adresu M. K. Čiurlionio g. 21 (vidinis kiemas). Įėjimas laisvas, be registracijos.
 
Maloniai kviečiame dalyvauti!
 
Dėl detalesnės informacijos teiraukitės
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos