Sidebar

Eij, vaikai ir jų tėveliai! Vasara jau ne už kalnų ir su didžiausiu džiaugsmu, pageidaujant mūsų šeštadieninės mokyklos vaikučių tėveliams, šiais metais startuojame su dienine vasaros stovykla vaikams!
 
 
KADA: birželio 27 d. – liepos 1 d.
KUR: Vilniaus universiteto Konfucijaus institutas, M. K. Čiurlionio g. 21
AMŽIUS: Kviečiame 8 – 12 metų vaikučius
KIEK: Kaina 160 EUR (maitinimas įskaičiuotas, meniu – lietuviška pritaikyta vaikams virtuvė)
 
Mes jums pažadame – per 5 dienas išmoksite svarbiausias frazes kiniškai, išbandysite lauko ir stalo žaidimus (gal net kiniškus šachmatus), ne tik susipažinsite, bet ir patirsite kinų kultūrą:
Kinų kalba – juk nuostabu išmokti vis dar nedaugeliui suprantamą kalbą, ir užrašyti savo pirmąjį hieroglifą, sutinkate?
Kaligrafija – kinų tapybos meno ištakos, ypatinga meno rūšis, padedanti geriau suprasti kinų kultūrą – mielai pristatysime ir pamokysime.
Kovos menai – ar teko girdėti apie nenugalimus kinų Šaolino vienuolius? Čia patirsite ir kovos menų jėgą.
Kiniška opera – kaip gi be Pekino operos? Patirsite kokias reikšmes slepia personažų kaukių spalvos, sužinosite kuri spalva kinų kultūroje yra geidžiamiausia.
Kiniški mazgai – dar viena labai svarbi kinų kultūros dalis, kurią su malonumu pristatysime. Praktiniuose užsiėmimuose išbandysite pynimo meną.
O kur dar filmai, skanūs užkandžiai ir kiniška muzika... su dainomis!
 
Stovykloje su vaikais dirbs diplomuoti su vaikais daugiametę patirtį turintys mokytojai:
Vaidotas – kinų kalbos dėstytojas, tikras vaikų džiaugsmas. Ir kalbos pamokina ir dainų kiniškai.
Vilma – kinų kultūros ekspertė, profesionali kinų kalbos žinovė, kaligrafijos fanė.
Tomas – ilgametę patirtį turintis kovos menų meistras, ne vienerius metus treniruojantis vaikus.
Wang Han (arba Kristina) – geriausia kinų kultūros žinovė, ilgus metus gyvenanti mūsų šalyje ir bene geriausiai mokanti ją pristatyti mums.
Margarita – kinų kultūros ir kalbos fanė, iš juostelių supinti galinti ne tik kinišką mazgą, bet ir ryškiaspalvę apyrankę.
[Į stovyklą registracija baigta. Lauksime jūsų kitais metais.]
Vilniaus universiteto Konfucijaus institutas – vieta, kur skleidžiasi tradicinė kinų kultūra, ir mes, kinų kultūros specialistai, ją mielai pristatome besidomintiems – kuriame nenutrūkstamą kultūrų dialogą, o tai skatina ne tik pažinti kitą, bet ir labiau pasigilinti į savo šalies kultūros klodus.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos