Sidebar

VU Konfucijaus institutas nuo rudens mokslo metų sezoną pradės bendradarbiaujant su nauju Kinijos universitetu. Tai Šanchajaus Rytų Kinijos edukologijos universitetas (angl. trumpinys ECNU, kin. 华东师范大学 Huadong Shifan Daxue), kuris yra vienas prestižiškiausių Kinijos universitetų.

ECNU itin pasižymi mokslinių tyrimų, talentų ugdymo bei tarptautinių mainų srityse, kas reikšmingai prisidėjo prie Kinijos pagrindinio ugdymo ir mokytojų rengimo, spartino vietinę ekonominę plėtrą. Tai universitetas, kuris nuolat siekia tapti pasaulinio lygio universitetu-lyderiu, garsėjančiu svarbiausiomis šių dienų disciplinomis ir tobuliausia mokymo sistema.

East2

Esame tikri, kad partnerystė su šiuo universitetu atneš didelę naudą mūsų akademinei bendruomenei ir pagerins kinų kalbos mokymo sistemą, kas dar labiau sustiprins Vilniaus universiteto poziciją pasaulio universitetų kontekste. Su nekantrumu laukiame naujų mokslo metų, kurie, neabejojame, bus kupini naujų įspūdžių, įdomių projektų ir naujos geros pradžios laikas.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos