Sidebar

Imunitetas – specifinis, nespecifinis, įgytas ar įgimtas, natūralus ar išprovokuotas... Kas tai – duotybė, privilegija ar biologinio organizmo neimlumas infekciniams ir neinfekciniams veiksniams ir medžiagoms, turinčioms antigeninių savybių?

O gal tai mistiškos gyvybinės energijos Qi viena iš pasireiškimo formų? Kas vienija ir skiria šias sąvokas? Kuo tai gali būti mums naudinga, ieškant efektyvių ligų profilaktikos bei gydymo formų? Kaip sustiprinti, o gal susilpninti imunines reakcijas?

Atsakymų į šiuos klausimus padės ieškoti šios paskaitos pranešėjas, gydytojas, akupunktūros specialistas, medicinos mokslų daktaras Dainius Butvilas, stažavęsis Kinijoje, Tianjin tradicinės kinų medicinos universitete ir šiuo metu aktyviai taikantis kinų medicinos praktikas Lietuvoje.

Tikime, jog ši paskaita paskatins permąstyti savo gyvenimo būdą, papildant jį naudingais įpročiais, kad ateityje išvengtume ligų.

Gruodžio 14 d. 18:00 val. kviečiame klausytis nuotolinės paskaitos.

Vilniaus universiteto Konfucijaus institutas is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Vieša paskaita: „Imunitetas Kinų medicinoje“

Time: Dec 14, 2022 06:00 PM Helsinki

Join Zoom Meeting

https://liedm.zoom.us/j/95753331383?pwd=UCtEeUJYenovMjlRS3hxMWl5TnNkZz09

Meeting ID: 957 5333 1383

Passcode: 915210

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos