Sidebar

Kinų kaligrafija tradicinėje kinų kultūroje ir mene užėmė išskirtinę vietą ir daugiau nei 20 amžių išlaikė klasikinių estetinių kanonų tęstinumą. Net ir šiandieninėje Kinijoje kaligrafijos pamokos dažnai integruotos į mokymų programas vidurinėse mokyklose moksleiviams, o  kai kuriose privačiose pradinėse mokyklose kaligrafijos mokyti pradedama nuo pirmosios klasės.  

Šiais metais pradėję dirbti su naujuoju partneriu-universitetu turime išskirtinę galimybę mūsų universiteto sinologijos specialybės studentams, o vėliau ir visiems norintiems, išbandyti kaligrafiją su Rytų Kinijos edukologijos universiteto kaligrafijos meistre Wang Yan 王彦.

WangYan王彦1

Kviečiame studentus į kaligrafijos dirbtuves mūsų institute. Dirbtuvės bus organizuojamos nuotoliniu būdu tiesiogine transliacija iš Šanchajaus universiteto.

Pirmenybė teikiama sinologijos specialybės studentams, vietų skaičius ribotas. Atsiradus laisvoms vietoms prieš renginį bus skelbiama papildoma registracija.

Dalyvavimas tik su galimybių pasu. Užsiėmimų metu prašome dėvėti apsauginę veido kaukę.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos