Sidebar

Spalio 6-ąją dieną paskaitoje „Ar tradicinė kinų medicina - mokslas?“ apžvelgsime svarbiausius tradicinės kinų medicinos aspektus ir bandysime atsakyti į pagrindinį šios temos klausimą: ar kinų medicina – pseudomokslas. Šiuo metu egzistuoja dvi skirtingos medicinos tradicijos - Vakarų ir Rytų. Tačiau kartais atrodo, jog kiekviena iš jų vystosi ne vienodai: viena įgauna vis didesnį pagreitį, o kita – tartum skaičiuoja paskutinius savo istorijos puslapius. Bet ar taip yra iš tikrųjų? Kokia tradicinės kinų medicinos ateitis? Koks šių skirtingų tradicijų santykis, ar įmanoma sinergija ir kokios to pasekmės?

 Atsakymus į šiuos klausimus mums pateiks šios paskaitos pranešėjas, gydytojas, akupunktūros specialistas, medicinos mokslų daktaras Dainius Butvilas, stažavęsis Kinijoje, Tianjin tradicinės kinų medicinos universitete ir šiuo metu aktyviai taikantis kinų medicinos praktikas Lietuvoje.

Tikime, jog ši paskaita paskatins permąstyti savo gyvenimo būdą papildant jį naudingais įpročiais, kad ateityje išvengtume ligų. Kviečiame pasiklausyti.

Paskaita vyks nuotoliniu būdu Zoom platformoje:

Join Zoom Meeting

https://liedm.zoom.us/j/86493756999?pwd=aEZaV0FsWTE5ai9DdW1TTFBldjlNUT09

Meeting ID: 864 9375 6999

Passcode: 900727

Daugiau informacijos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos