Sidebar

Balandžio antroji pusė pasipuošė neįtikėtinai nuostabiais Azijos kultūros renginiais.

VDU Azijos savaitės kultūrų mugės metu Kaune lankytojai turėjo galimybę susipažinti su Rytų Azijos kultūromis, žaisti mums neįprastus stalo žaidimus, įsigyti azijietiškų užkandžių ar knygų, susitikti su bendraminčiais.

Džiaugiamės, kad mūsų instituto loterija čia sulaukė itin didelio susidomėjimo, o pristatydami kinų kultūrą, suteikėme lankytojams galimybę pasimokyti kaligrafijos įgūdžių ir rašmenų, pasipuošti kinų Hanfu apdarais bei susikurti savo asmenukę.

Be to, lankytojai turėjo galimybę išmokti gydomojo kvėpavimo pratimų, kuriuos pristatė sporto instruktorė Junli Wang. Tai buvo unikali galimybė išbandyti šias tradicines kinų mankštas bei įgyti naujų žinių apie sveikatą.

Vilniaus universitete surengėme kaligrafijos dirbtuves, pristatydami kinų kaligrafijos esmę bei suteikėme galimybę išbandyti kaligrafiją ant ryžių popieriaus.

Vilniaus universiteto kiemas net dvi dienas buvo gyvas kiniško sporto ritmu: vieną diena meistras Wenming Liang pristatė čigong bei taidzi praktikų esmę, o mūsų partneriai ir bičiuliai Shaolin Temple Lithuania sporto pasirodymus vainikavo puikia parodomąja programa, kuri, tikime, sužavėjo daugelį ir gal net atsirado noras išbandyti.

Iki susitikimo kituose renginiuose!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos